cheap twitter followers
Apr
21

2015

Τime | Τone project



Το Τime | Τone project είναι ένας διάλογος μεταξύ ήχου και κίνησης. Αποτελεί μια ηλεκτοακουστική σύνθεση βασιζόμενη σε ένα γραφιστικό score, το οποίο αποκτά σωματική υπόσταση μέσω του χορού στο χώρο.

4 τόνοι (C, C#, A, A#) εναλλάσσονται και αλληλεπιδρούν κατά τη διάρκεια της σύνθεσης, δημιουργώντας τυχαίους συνδυασμούς και διαφορετικές αρμονίες κάθε φορά. Η αλληλουχία των τόνων διακόπτεται κάθε 2 λεπτά από μικρές φράσεις, όπου οι μουσικοί καθοδηγούμενοι από τους τόνους δημιουργούν νέες “στρώσεις” και επίπεδα ήχου, αποσπώντας έτσι την προσοχή από τη συνέχεια των τόνων και τοποθετώντας τους στο background για λίγο. Μετά το τέλος κάθε φράσης επανέρχονται στο προσκήνιο.

4 χορευτές υποστηρίζουν τη μουσική δομή, ακολουθώντας το score και ενσωματώνοντας ήχο και μελωδία σαν σύνολο και σαν άτομα μέσω κινητικών μοτίβων και αυτοσχεδιασμού.
Κατά τη διάρκεια της αλληλουχίας των τόνων, το σύνολο μετατρέπει τις συχνότητες και τους παλμούς του ήχου σε κίνηση απελευθερώνοντας την κινητική αυτή ενέργεια στο χώρο.

cheap twitter followers