cheap twitter followers
Dec
19

2015

EPOC PROJECT BY LYY @ LABATTOIR / DEC. 2015

Category: Events, Workspace


Με αφορμή το project “LABATTOIR” του δήμου Θεσσαλονίκης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την ArtBOX.gr, αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκε στο χώρο των Παλιών Σφαγείων ο δεύτερος κύκλος του εργαστηρίου “EPOC” (μετά την Αμφιλοχία το 2012) από το Les Yper Yper.

Το εικαστικό εργαστήριο EPOC έχοντας ως στόχο τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας του περιβάλλοντος  και την αξιοποίηση της προσωπικής εμπειρίας των συμμετεχόντων για την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών μιας συγκεκριμένης περιοχής όχι μόνο ως φυσικού αλλά και ως βιωματικού χώρου, δημιουργώντας νέες δυναμικές, ολοκληρώθηκε έπειτα από τρεις τρίωρες συναντήσεις (14, 17 και 18 Δεκεμβρίου).

Με την επιμέλεια της Ράνιας Εμμανουηλίδου και του Απόστολου Ρίζο, στις προαναφερθέντες συναντήσεις οι συμμετέχοντες συνέλεξαν υλικά (αντικείμενα, εικόνες και ήχους) από την περιοχή γύρω από τα Σφαγεία, τα επεξεργάστηκαν εικαστικά και τα ενέταξαν σε μια κοινή εγκατάσταση η οποία στήθηκε στον χώρο των Σφαγείων.

H παρουσίαση και η ξενάγηση της εγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί απο τους συντονιστές στις 19/12 ενώ θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέχρι τις 23/12.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

cheap twitter followers